[O2] Wypięcie wtyczki kostek drzwi ze słupka A

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mirbar7
    Classic
    • 2011
    • 32
    • Octavia III (5E3)
    • DADA 1.5 TSI 150 KM

jak by co wal na pw mam taniego i zajebiaszczego tapicera co mi w skórze obszywał boczki
    a ja akurat miałem grzanie i też miałem warunek... że muszą być grzane...więc materiałowe recaro też miałem ale sprzedałem bo nie miały grzania i musiałem szukać skór z grzaniem ale doceniam ten bajer w zimie :P
    mirbar7
  • Yarwa
    Elegance
    • 2010
    • 915
    • BMW

W dolnej części słupka jest gniazdo na 3 wtyczki instalacji drzwi przednich. Czy ktoś może wie jak wymontować to gniazdo ze słupka A. Nie mogę sobie poradzić z tym - chodzi o wypięcie gniazda z blachy słupka. Musze to wypiąć żeby wpiąć w to gniazdo dodatkowe kable od strony Część o którą mi chodzi można zobaczyć na poniższym schemacie - oznaczyłem czerwoną strzałką. Z resztą jak ktoś w temacie to wie o które gniazdo mi chodzi. Nie mogę znaleźć tej informacji w programie z którego pochodzi schemat - jesli ktoś wie czy to jest w tym programie to tez prosze o info.

Komentarz

• kowal 2002
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 5161

Yarwa, nie pamiętam gdzie dokładnie są zatrzaski ( góra/dół czy na bokach ), ale ta czarna ramka z kostkami idącymi od strony wnętrza auta wychodzi na zewnątrz ( czyli między słupek a drzwi ). Wyciągałem to ze dwa lata temu ( stąd luki w pamięci ), ale o ile pamiętam poszło dosyć łatwo...
      Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
      Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)

Komentarz

• Yarwa
        Elegance
        • 2010
        • 915
        • BMW

No tak myślałem, że trzeba wypchać w stronę drzwi. Ale walczyłem z tym i nie mogłem sobie poradzić.

Komentarz

• kowal 2002
          RS
          S_OCP Member
          • 2006
          • 5161

Coś mi się kojarzy, że zatrzaski ( chyba jednak góra/dół ) wypychałem ręką od środka auta...
          Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
          Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)

Komentarz

Pracuję...